Herhalt-Nagy Róbert

Tegyük még jobbá Biatorbágyot!

1974-ben születtem, közgazdászként végeztem az egyetemen, multinacionális vállalatoknál szereztem tapasztalatot, tanultam meg, hogy mindig célratörő legyek, rugalmas és innovatív.

Szüleimtől többek között tisztességet, szorgalmat, a föld szeretetét örököltem. 

Biatorbágy szépsége már akkor elbűvölt, mikor még csak átutazóként csodálhattam. Akkor még csak a távolból nézve szinte azonnal beleszerettem és eldöntöttem, ha gyerekeim lesznek, itt szeretném felnevelni őket. Később, mikor megismerkedtem a feleségemmel, ez még inkább egyértelműbb lett, miután ő itt nőtt fel, apai sváb felmenői sok generáció óta Torbágyon élnek. Mikor családot alapítottunk, az Iharos lett az otthonunk immár nagycsaládként. Attól a pillanattól kezdve lokálpatriótának érzem magam. Szeretem a hangulatát, az erdőt körülötte, a Fő teret, a régi és új lakosokat, a közösséget. Ez egy jó hely, és én azon vagyok, hogy megtarthassa báját, ami oly vonzóvá teszi ezt a települést sokunk számára!

Biatorbágy város kivételes adottságokkal rendelkezik, amit meg kell őrizni, használni és nem kihasználni. Térinformatikai szakértőként szerzett tapasztalatomat szeretném a város javára fordítani.

A Biatorbágyért egyesület tagjaként sokadmagammal azon dolgozunk, hogy a település lakosai nyugodt, békés és prosperáló közösség részesei legyenek.

Az én Biatorbágyom: Beszélgetés Herhalt-Nagy Róberttel