A Biatorbágyért Egyesület kampányköltései

Választási kampányunkat viszonylag kevés pénzből – egyesületi tagdíjból, tagsági befizetésekből és kisebb összegű támogatói hozzájárulásokból – de annál több saját munkából, felajánlásból és lelkesedésből raktuk össze. Költségeinkhez se országos pártpolitikai szervezet, se annak háttérintézménye, se helyi befolyásos üzletember nem járult hozzá.

Költséghatékony finanszírozásunkhoz az is kellett, hogy a lehető legtöbb munkát mi magunk és támogatói csapatunk végzett – kezdve a plakátragasztástól a kihelyezésig, a kiadványok tervezésétől a tájékoztató anyagaink postaládákba való eljuttatásáig, molinóink befogadásáig. Hálásak vagyunk mindenkinek, aki akár tárgyi adománnyal, vagy kétkezi munkájának felajánlásával, akár pénzbeli hozzájárulással, akár online támogatással, anyagaink terjesztésével hozzájárult a sikerünkhöz.

Köszönjük még egyszer a segítségeteket, elsöprő eredményünk csakis egy ilyen széleskörű együttműködés eredményeként jöhetett létre!

Az alábbiakban tételes bontásban bemutatjuk kampányköltéseinket – mert mi nem csak a szavak szintjén hiszünk az átláthatóságban. E vezérelv mentén folytatjuk a továbbiakban is tevékenységünket.