Kiss Ádám

1981-ben születtem Kazincbarcikán. Gyerekkoromban nagyon sok mindent volt lehetőségem kipróbálni. Zeneiskolába jártam, sportoltam, tagja voltam a városi természetjáró egyesületnek. Középiskolai tanulmányaim során a közlekedési eszközök kezdtek nagyon foglalkoztatni. Felsőfokú tanulmányaimat így a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen a Közlekedésmérnöki Karon folytattam, ahol 2006-ban közlekedésmérnöki diplomát szereztem. Az utolsó éveimben ipari és szállítási logisztikára specializálódtam, és azóta is a logisztikában tevékenykedem. 2006-tól 2019-ig egy vezető anyagmozgatógép-gyártó és logisztikai rendszereket megvalósító cégnél dolgoztam Biatorbágyon, jelenleg pedig egy mérnökségi csapatot vezetek a BME Anyagmozgató és Logisztikai Rendszerek Tanszékén. 

A családommal 2013-ban vásároltunk egy régi családi házat Biatorbágyon, amelybe hosszas felújítást követően 2015-ben költöztünk be. Kicsi gyerekeinknek köszönhetően sikerült olyan befogadó közösségekbe kerülni, amelyeknek köszönhetően hamar éreztük, hogy igazi otthonra leltünk. Szeretném kiemelni a Biatorbágyi Ifjúsági Fúvószenekar és Füzes Táncegyüttest, ugyanis itt olyan barátokra leltünk, akikkel azóta is ápoljuk a kapcsolatot. 

Biatorbágy több szempontból is rendkívüli adottságokkal rendelkezik. Természetszerető és a környezetünk megóvásáért tenni akaró emberként megismerkedtem a Biatorbágyi Tájvédő Körrel, ahol már néhány éve a feleségem vezeti a 14 ezer FA Biatorbágy munkacsoportot. Így kerültem kapcsolatba a Biatorbágyért Egyesület alapító tagjaival. Megismerkedve a teljes csapattal és a részletes programmal világossá vált számomra, hogy az egyesület egy olyan szakértői csapatot hozott létre, amely kész arra, hogy Biatorbágyot egy még inkább élhető és szerethető hellyé tegye.