Kocsis József

Szeretem Biatorbágyot! Itt vannak eltemetve őseim, ide jártam óvodába, iskolába. Itt él a családom, a már felnőtt fiaim családjaikkal, pici unokám. Itt látogatom meg legtöbb rokonomat, és találkozom sok barátommal. Ide tartozom!

1963-ban születtem, felsőfokú pénzügyi és gépészmérnöki végzettségem van. Tagja vagyok a Magyar Mérnöki Kamarának, szakterületem az alacsony hőmérsékletű fűtési rendszerek. Jelenleg vállalkozóként dolgozom. Társadalmi szerepvállalásomat a Kutyahegy Egyesület elnökeként próbálom hasznosítani.

Elkötelezett lokálpatriótaként el szeretném érni, hogy a régi és az új városlakók olyan élményeket és impulzusokat kapjanak Biatorbágytól, hogy mindannyian büszkén valljuk ehhez a közösséghez tartozónak magunkat. Azt kívánom, hogy mindenki igazi otthonra találjon Biatorbágyon. Hiszem, hogy a választott városvezetőknek a várost és annak lakóit nem irányítania, hanem szolgálnia kell. Az átgondolatlan és ötletszerű mennyiségi városbővülést fel kell váltani egy partnerségen és felelősségvállaláson alapuló, minőségi fejlődéssel. Ezért szeretnék dolgozni!

Az én Biatorbágyom: Beszélgetés Kocsis Józseffel